Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker nuet i varje andetag

I hela mitt liv har jag sökt efter något och någon,

för att få en känsla av att vara komplett,

för att bli älskad för den jag är och inte springa runt

och vara alla andra till lags, utan det du ser, får du,

varken mer eller mindre, för jag vill leva fri och bli

accepterad för den jag är, med någon som är lika

enkel och fattig som jag är när det kommer till pengar

och upplevelser.

 

Jag vill möta framtiden med någon jag älskar,

få lämna allt gammalt bakom mig och uppleva

nya saker med någon, hela dagarna ska vara ett

nytt äventyr, inte trampandes i gamla spår såsom

mitt liv ser ut nu, eller att hela tiden tänka på det förflutna

när jag ska gå in i framtiden.

 

Jag vill inte vara dömande på grund av mina förflutna

erfarenheter, jag vill sänka garden och möta den med

öppna armar, utan fördomar...

det är svårt att inte leva efter andras erfarenheter,

av rädsla att samma saker ska hända mig.

 

Jag söker nuet i varje andetag.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-04 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten