Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tillrättavisning

Allvarligt talat
Sluta skämta
För det är inget kul längre
Det där var bara kul första gången
Så numera är det där skämtet bara tråkigt och tjatigt
Och har ni inget nytt att komma med
För bättre kan ni väl
Om inte annat så kan ni ju alltid hålla käften
och försöka uppföra er som folk...

En tillrättavisning!

Ken Cassel
4/6-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 09:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
bra att ryta ifrån då och då!
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel