Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


SOL I MOLN

 

bränner den mot skinnet ditt

sol i moln stillar svedans pil

 

skuggan syngligjör

brännans färgtoner

 

maskrosbarnet visar sig

lortig famn skänker kram

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-04 09:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En annan blir som Dannebrogen, röd och vit. Är dessutom medlem i Blek Army. Blek is beautyfull!
2020-06-05

    Lena Staaf VIP
Fin ögonblicksbild av en dag I försommarsolen.
2020-06-04

  den nakna poeten
en underbart kort och fin text Bravo!
2020-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Jag älskar att vara ute i solen, men är försiktig, gillar att vara solbrun men inte solbränd.
2020-06-04

  ULJO
Sol är bra men bör ha sin begränsning. Gillar din text.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP