Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill förmå


vill förmå att gå med öppna ögon genom livet
vill förstå det sköna som är mig givet

våga möta ögon som gråter
säga ja till någon som förlåter
våga lyssna till någons sorg
kunna riva ångestens borg

tänk att kunna se det stora i det lilla
tänk att bara kunna vila stilla 

jag vill älska livet som är mitt
släppa taget och falla fritt
det är min önskan nu och här
i universums underbara sfär

tänk ... våra stigar kantas av förunderligheter
en skatt för oss passionerade poeter
tänk ... våra stigar är vackra på olika sätt
det gäller bara att hitta rätt




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-07 13:01



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Att varje dag vara öppen för något av livets under ... Bra målsättning men inte alltid så lätt att praktisera..... Klok och tänkvärd text !
2020-06-09

  bibbi ahrnstedt
Fantastiskt vackert och fint rimmat, en poet finns här.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint