Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri sikt framåt...


Rensa ur/rensa bort

Rensa ur
rensa bort

All den bråte
du i din
kappsäck fått

Skaka ur
varje smul

sånt som legat
där sen jul

Rensa ur
rensa bort
sånt du själv
är orsak till

Allt du sparat
av sånt du
inte längre vill

Rensa ur
rensa bort

Livet är så
väldigt kort

Lufta säcken
sedan tvätta den

Dags min vän
att börja om igen

Med en annan
utgångspunkt
som känns fräsch
och ny

Nu när du skiftat vy









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-04 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP