Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

större än alla ord







 



så länge nyfikenhet består

är miraklet ännu verksamt

av ljuset mitt huvud fylls med

flätar jag nyanser av sommar

binder en färggrann omkrets

smyger jag in vindlekens

bevekande livsmelodi i

min blomsterkrans av fantasi

att lägga runt ditt huvud

just idag







 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-04 17:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även Caesar har väl synts avbildas med löv kring hjässan? Se där släntrandes syns baronessan, en sky av vittnen kan dokumentera, att en röd nejlika hon kan prestera, en dag som denna känns annars mest ledsam...
2020-06-04

  i af apa
Ja en vacker krans!
2020-06-04

  Nanna X
Vilken vacker sommarkrans!
2020-06-04

  Solweig Jansson VIP
Åh, tack för det Per !
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Vacker och sommarlätt dikt fylld av nyfikenhet, ömsinthet och fantasi.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg