Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till allt som är ljust och vackert...

Vill ge av
något

Gärna något
annat

Det där du vet
någon borde
orka ge
till en annan

i sommarens tid

En grönskande
tanke
full av blomdoft
och obegränsad tid

Orkar bara inte

Hoppas ändå
försöken
lyser igenom
skuggan
av trötthet

För din skull
och allt det som
är ljust och vackert




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-04 18:17



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat, man kan börja med att se någon i ögonen, bekräfta dem.
2020-06-08

  Briza media
Vackert till innebörd och i uttryck.
2020-06-05

    Lena Staaf VIP
Det var fint skrivet! Ork är bristvara men det kan börja med en vacker tanke så är handlingen inte långt borta
2020-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint budskap i sommartid! Kanske ett leende? Det kan betyda mycket.
2020-06-04

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fina vackra rader med ett vackert budskap.
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP