Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste villigt/ovilligt erkänna!

Jag måste villigt/ovilligt...
Erkänna...
Att innan den tropiska sluten avslutades av någon annan än mig, så var jag grymt sugen på att avsluta dess liv, suga i mig all dess vätska.
Sötare än sötast, sötare än honung,
måste tropisk juice vara...
Och i sådana fall...
Är det ju farligt hur God tropisk juice smakar och BEHÖVER den...
Fram tills den är slut...
Om nu allt det goda tar slut vid vägs ände?
Eller om man bara köper sig ett nytt slut, ett nytt vägs ände, vilket då blir en fortsatt väg på den utstakade, stoppfulla vägen...
Proppfulla vägen...
Kantas av människor, eller djur?
Eller ...
Varor!




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim