Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en klippa i skärgården

Låt mig få locka dig att le
Leka med dina mungipor
tills du inte orkar mer
kyssa dina ögon när du inte ser

slicka tår som faller från din kind
stryka lätt med mina fingrar
där min hud möter din
Ligga tätt intill
i solsken och sunnanvind




Bunden vers av silkesinne
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-05 04:08



Bookmark and Share


    Askanden
ömt
2021-11-22

  mare VIP
Vacker
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

silkesinne
silkesinne