Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer regn

rofylld vattenyta

bländar handen

trots skymningen

som ligger över kroppen

 

kommer regn

fyller upp

fjällets vattendrag

som ökar i kraft

hjälper

 

renflockens skuggor

mjukt kontrastrika

mot det gröna

 

renfanan ligger gul

ännu




Fri vers av Inez L
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-05 07:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Härligt vid fjällnära vatten!
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L