Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi och sommaren vill...


Snart reser vi igen

Inte bort men hem

Till platsen som
är resans mål

Där sådant växer
som består

Snart reser vi igen
vi följer i vår längtans
spår

Genom vinter höst
och vår

Till bryggan
där sommaren
redan är

Och väntar med
sin öppna famn

Dit där vi snart
ska stanna och lägga
till

Bara för att det
är det är vad vi
och sommaren vill















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-05 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP