Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvindsdricka/vildvinsfat


Hungrig och törstig
på allt det
som jag vill att
sommaren ska ge

Att klä
sommaren i ord
vid ett dukat bord

Solvindsdricka
Vildvinsfat

Duger det som mat?

Har så brått att göra
ingenting

Törstar bara
efter sol och vind




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-05 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP