Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ”allt har sin tid”


NU

Aldrig eller alltid
Nu eller sen
Det vi får NU
är vår tid, min vän




Bunden vers (Rim) av carinamnm
Läst 301 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-06-05 12:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så sant, så sant!
2021-02-01

  Lars Hedlin
Bra och sant!
2020-12-15

  Solweig Jansson VIP
Fint formulerat och värt att tänka på varje dag !
2020-07-06

  överlevaren VIP
Jo så sant!
2020-06-13

  Peter G VIP
Ja, förhållandet till hur vi tänker kring tiden vi har, påverkas nog för många av den osäkerhet som uppstått; morgondagen känns mindre självklar och nuet bir desto viktigare då!

Tänkvärt skrivet!
2020-06-05

  Nils-Robert
Så rätt, så bra rimmat.
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

carinamnm