Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte få sakerna ur huvudet oavsett hur mycket jag skriver........


Allting har en kostnad.

Livet har gett mig den kvantitet av erfarenhet som borde räknas som Rejäl...Allt detta drama och kärleks Gräl....dom mitt hjärta Stjäl....vad gör erfarenhet för nytta när du saknar livs energi och din Själ?

Alltid deras undanmanövrar, lögner och Svepskäl...Lärt mig att allting som kommer snabbt o ger glädje in i livet...kan få ett lika snabbt och plågsamt Farväl...
Nåväl...Jag tror folk förstår gott att kärlek och kvinnor är min Akilleshäl....

O jag bryr mig inte om mina texter når fram till ett Fåtal eller Hundratusental...Det är äkta känslor på spel...Live festival.
Kärlek kan vara Fenomenal...känslan av att vara någons Förstahandsval....Känna känslor som brinner för varandra o man kan prata om Allt..inte precis Sval.

Till o gå o bli utnyttjad som man var Material...blir Kallt o Asocial.
Lägger en ros o tår på vår kärleks Memorial.
Medicinerna får mig att gå runder som en zombie...jag är bara ett vackert men tomt Skal.

Jag dömer redan mig själv hårdast så vem bryr sig att bli Bedömd.
Jag vill bara må bra o få ut mina tankar..siktar inte på bli Berömd.
Men alla man har ställt upp för o som vägrar hjälpa får mig bli Bortglömd.
Livet suger o sedan dör man...Dödsdömd.
Livet må va vackert...men jag har varit evigt olycklig..Fördömd.
Alla gör sin grej o skiter i mig..Saken du inte mindes ni hade..Kvarglömd.
Ingen får tillträdde till detta heliga tempel igen...Utdömd.
Nu orkar jag inte skriva mer...jag tror ni ser..jag är Uttömd.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 336 gånger
Publicerad 2020-06-05 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille