Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT BREV TILL GÅRDAGENS DEMONSTRANTER

 

Är det i dina muskler, nerver och senor det värker
eller ser vi i ditt ego något som värken förstärker
Varför söker dina öron publikens brus
är det för att du vill känna att just du är världens fantastiska ljus

Vill du se ögon som ler och tåras över ditt stora medlidande
varför fladdrar och far då inte dina tankar till smittspridande
Är det din koncentration som felar
eller hur förklarar du leken du spelar

Förstår du inte hur underligt din hjärna beter sig
eller tror du verkligen att Coronan bara är en skitgrej
Varför försvara en stackars mördad skurk i annat land
på det här sättet, bara för att han träffat på en polis-tyrann

Förklara hur du känner
varför vill du att fler ska Corona-smittas och ansluta till sina döda vänner
Har du rätten på din sida att bestämma vem som ska få ett helvetiskt avslut
tydligen vill de som dör i Corona slippa värken om så bara för en minut

Förstår du inte det horribla i att smitta våra framförallt äldre till en osympatisk död
är det värt ett sånt pris för att manifestera en falskmyntare som redan är död
Förstår du inte att de som befinner sig i en Corona-riskzon nu mår illa
Förstår du inte det osympatiska i att sätta dina skor i polis-tyrannens fotspår

För det är just det du gör
och det är inte som sig bör
Idag borde du kräkas över dig själv och sparka bakut
för gårdagens imbecilla och omdömesgilla beslut

Och om du nu har läst detta och förstår
gratulerar jag dig till att din hjärna nu förstår vad som pågår
Hoppas du vaknat och inte missförstår
då beklagar jag att du fortfarande är inne på felaktigt spår

 



Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP