Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

come give me love (zlatopramen)

gigi d'agostino på högsta volym
det är fredag i kvarteret
dött som satan
tre tjejer på balkongen under, men de dricker inte ens
och killen som brukade röka hasch har flyttat ut

jag mejlar 24 bilder på oss till han som förgyllde mitt alkoholisthjärta för ett år sedan
ett år sedan han tog mig med storm för tusende gången på baren och sen så sågs vi inte mer
inte sen juni 2019

då hade vi spenderat sju månader pendlandes mellan att gifta oss bland ekarna i bosnien och att spotta på varandra genom ölglasen på krogen
i solen, i vinden, i dimman av varandra
han kunde fan snacka
snacka så att vem som helst skulle fått spaghetti-ben

aldrig mer




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-05 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött