Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avancerad ekonomi är avancerad

femåring i karantän med VR-glasögon
de vuxnas ljusa skärmar diskuterar mörk samtid
men gråt inte
även efter covid-19 kommer du att odla
ostronskivling på kaffesump från
skuggodlat, centralamerikansk kaffe
och kalla dig självförsörjand




Fri vers av A. Ostsee
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-05 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee