Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden



I höghusen finns det blommor
som aldrig känt vinden.

Där finns det ungar
som aldrig fått kärlek.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-05 23:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
En branfackla som känns.
2020-06-07

  Kajan VIP
Mycket får du med på få rader, den når verkligen fram.
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg