Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna





I havsvirveln
mellan ögat och marken
ser jag min egen skugga

Men jag ser inte hur
den försöker resa mig upp.

Den följer mig
var jag än är




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-05 23:44



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Mellanstrofen:
ser inte men vet!
2020-06-10

  KattenKin VIP
Så fin och lekfullt filosofisk dikt.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg