Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blandad kompott, nu då sen kanske alltid aldrig


Min tur nu

Just idag
är det ditt huvud jag kysser
nätter röda
ingen sömn ska du få
ska givmilt ge
sömnbrist till skänks
Du gör mig
låter mig vara jag

Vimmelkantig

målar ditt ansikte
med kyssar starka som syra
brännmärkt
varumärkt
glöm mig inte

Klibbiga hallon,
blandas med glass i din mun
du smakar vanilj

Trollbunden
yr och svindlande

Gräsfylld äng av havstulpaner
vi låter världen vara
så uppochnerpå som den är

jag ska plåstra om dina drömmar
svepa in i ostronskal
begrava i ett oceandjup kilometrar ner
tyst ska vi älska
bara snälla ord

för din skull
för min




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-06 13:51



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Oj såå starkt berörande på alla sätt och vis. Orden ekar i min själs korridorer. Blir till vackra tavlor, som ljudisolerar mot vrånghet. Men öppnar upp för kärlekens oerhörda kraft...
Tack för underbar läsning..
Applåder och Bo-märke..
Take Care
KB
2020-06-13

  Yrre VIP
Varm är denna:)
2020-06-06

  Annie b'larsson VIP
Fin titel! Ljuvlig dikt..
Ja, nu är summern här, låt oss ta för oss!
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP