Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker du ens...

Tänker du ens?
Hur kan du lämna ut dig?
Öppna dig inte.
Du får ont.
Jag tänker inte, jag känner.
Jag är öppen!
Vill inte spela spelet.
Spelar du, tappar du värdet.
Vi lever.
Jag är här .
Du är där.
Tankesätt är olika.
Jag är inte som andra.
Öppna dig, ge av dig.
Stäng för evigt.




Fri vers av Hjortronblomma
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-06 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma