Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågel ropade

En fågel ropade i gryningen

Jag bär med mig ditt liv
från staden till havet
som en skrynklig näsduk

Det var ingen fråga

Jag njuter en stund
av utsikten och resan
men störs av en välbekant röst

Vänd dig om

Jag lydde
Jag flydde
tillbaka till sömnen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-06 04:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Poetiskt och intressant. Gillar den såpass att jag sparar den. Tack!
2020-06-07

  Blomma-Stjärna VIP
Åh, så bra - igenkänner en plötsligt lyftande känsla av att kunna förändra mitt liv och att efter en stunds tanke minnas mina begränsningar och återgå till det vanliga!
2020-06-06

    Lena Staaf VIP
Intressant dikt! Livet som en framåtrörelse då nya upplevelser och perspektiv sugs in men bromsas av ett tvång att se bakåt, kanske gräma sig över vad som blivit fel, snärjas av tveksamhet. Hellre sova ett tag till.
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP