Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trätiljor och trasmattor

Vedspisknaster
och stugvärme
Doft av kokkaffe
välkomnar här

Vördnadsfullt
trampar jag på
trätiljor som kvinnor
i generationer
såpsmekt med möda
på skrubbömma knän

Sjötvättade mattor
som vävts
av kärlek och
livets slitna kläder
minns än





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-06 11:08



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert ! Kan känna dofterna !
2020-06-09

  Briza media
Mycket vackert i sin stillsamma vördnad för de som vandrat före oss.
2020-06-06

  Kajan VIP
Det förflutna och nuet är fint sammanvävda i den här fina texten, mycket bra.
2020-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Carl Larsson-feeling!
Tummen upp!

"Var välkommen, kära du..."
2020-06-06

  Öknens Ros VIP
Minns vedspisen och kokkaffet, ljuvlig doft!
Inga trasmattor i vårt hem utan plastmattor. Fint om minnen.
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP