Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vann?

 

 


du kom 

 

du såg

 

jag segrade

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-06 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik