Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyttar, du stannar

Glänsande avtal

Några kvadratmeter ikeakatalog
och ett livslångt
andrahandskontrakt




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-06 16:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Få ord som berör och berättar långt mer.
2020-06-06

    ej medlem längre
intressant
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Qadira