Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Stjärnglans

Jag vill ha en möjlighet,
att leva,
att få andas,
utan ångest.
Gud jag hoppas på dig,
jag väntar på dig,
jag är tacksam, för ditt tålamod,
Tack för din vägledning.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-06 22:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
skulle passat i antologin som jag får till veckan.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann