Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Midsommar. Magdalena Eriksson.


Kritik på en text (2230) nyss rimmat





Ett liv är väl ofta i ett efter som före,
sådan kan dagen levas i ett snöre,

det som dras ibland av barn ett,
fast ibland barn visst hamnar snett,

hittas kan i någons inre som kallar,
men kring stången väl grannar trallar...?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-10-23 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP