Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksväckelse i gryningen



Morgondis
och jag vaknar
med en kärlek på läpparna
Smakar minnet hur jag älskade

Så stark kärlekens kraft kan bli
Man slås ner till en hög kött och blod
Ger sig under den monumentala
överväldigande styrkan

Ligger där i gruset
Lyfter ifrån kroppen och hamnar
i ett eteriskt plan och svävar där
med hjärta och sinne

Tills en dag då allt tar slut
och man faller hårt mot marken
fastnar i dyn i kroppen man haft
Inte längre finns något att leva för

I drömmen väcks känslan till liv
samma varningsklockor som ringer
när du facetimar mig och pratar
som allt vore bra och som förr

Jag tänker att denna väckelse
är ett steg tillbaka till kärleken
att på nytt våga möta den igen
på nytt sväva i en sommarsång

I kärlek








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-07 05:31



Bookmark and Share


  Briza media
Fint!
2020-06-07

  SatansSon VIP
önskar det kunde hända mig. länge sen jag var tvåsam. men visst finns chansen.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP