Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsen och vindarna

Fågeln är noten

på himlens stormoktaver

mitt i sommaren




Bunden vers (Haiku) av Peter Olausson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-07 09:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den var kort men ändå bra, Peter
:-)

Allt gott till dig!
2020-07-30

  Lena Själsöga Keijser
dessa vackra skrivare
notskrivare
2020-06-26

  Minkki VIP
tycker mig höra en mås överrösta stormen..
fin haiku
2020-06-08

  Nils-Robert
En ögonblicksbild i poesi.
2020-06-07

  Klint
jättefin haiku :)
2020-06-07

  Kajan VIP
Ren, lätt att tycka om.
2020-06-07

  Kungskobran VIP
Måsens svävande i vinden ger mig lyckorus
Just i den stunden önskar jag att jag vore en mås
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP