Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra kilon

trygghetskilon som spacklats på
de från coronan likaså
bröst och mage
armar, lår
självläkandets graviditet
cravings på sött och salt

trivs i dem
mitt förflutna
en magstark kritiker

cyklar tungt på röda backar
där syrendoft paralyserar
sprutar lyckorus
medvind och nerförsbackar
brusar liv i mina sinnen

det lilla håret flyger
du älskar allt med mig
så gör jag




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-07 13:51



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Härlig text som andas styrka och lycka. Här finns en karma som doftar sommar och seger.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP