Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvita då min levnads tangenter



hissade och

sänkte jämt

beteenden

svartvita min

levnads tangenter



men hörde så

dig frammana ett

solregnsimpromtu

i skimrande

livstonalitet



uppfattade

först då

timbren

tolkningen

innebörden



av ett liv

i harmoni




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-07 13:52



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Läser den som en process mot mänsklig mognad - Väldigt vackert formulerad ! En text som dröjer sig kvar .... som en slinga att nynna på ...
2020-06-08

  Inez L
solregnsimpromtu ,,, mycket fint.
2020-06-07

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt i musikens tecken. Fint bildspråk och harmoniska ackord på sista raderna.
2020-06-07

  Elinor Sörensson VIP
"Solregnsimpromtu
i skimrande
livstonalitet"
Så vackert!
Fint solstämda
livstangenter
2020-06-07

  KattenKin VIP
Gillar denna, tangenterna är det enda som påminner om min dikt om att ha dem i taket. Kul att läsa nån annans på samma tema men ändå helt olikt. Filosofisk och poetisk med fint bildspråk.
2020-06-07

    ej medlem längre
En melodi som rör sig mjukt mot dur.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP