Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdväg

Den drivande tiden är över
min kropp har färdats
länge nog
i den rinnande bäcken

Detta är den nya eran
- ansvarets tid
förväntningarna ringlar sig
kring min hals
i ett orubbligt strypgrepp

Det är dags att
åderlåtas på nytt
låta blodets rännilar
finna sin väg
i det okända




Fri vers av Människohare VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-07 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP