Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BED AFTONTHORAN

dina skuldrors vithet lyser
i mörkrets dunkel

bön ber du i nuet
med tårade kinder
blek och tanig

ångesten rister din kropp
kanske är det tidig kyla

med tysta läppar du ber
knäfaller invid torftig säng

ditt altare, din offerbädd
viskande tyst, rädda min själ

tänker endast på din Gud


© Bosse 7 juni 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-06-07 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten