Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...!

Vinden gav sig jag med
Livet gav med sig
Gick i intet in
Vågen gav sig med
Bleke tomrum
Havet så jävla djupt tiden så lång när tar det slut......




Fri vers av Steff...
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-08 02:13



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Wow! Vilket poetiskt
crescendo.
Läser om och om
igen.
2020-06-09

  Solweig Jansson VIP
Berörande och tänkvärd text med djup ! Bokmärker !
2020-06-08

  lila fjäderblomman VIP
Berör.
2020-06-08

    Lena Staaf VIP
Gillar din text om hur livet ger med sig och flyr.
2020-06-08

  Öknens Ros VIP
Havet liksom livet kan te sig outgrundligt långt och ljupt, men även de har ett slut.
2020-06-08

    ej medlem längre
komiskt avslut. välskriven text. =)

"havet e djupt havet e djupt"
- lilla sjöjungfrun

det var min theme song förut
jag kallade mig för
sjöar ("seas") länge...
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Steff...