Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dags för en ny omgång  

 

Jag och mitt jag

Lever

På flykt från varandra

 

Drömmen och jag själv

Lever isär

Och på flykt

 

Flykten och jag

Lever

På flykt från varandra

 

Och innan natten somnar

Dags för en ny flykt på nytt

Dags för en ny omgång på flykt på nytt

 

Och dags att vända på mig upp och ner på nytt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-06-08 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP