Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På distans!

 

 

På distans lever drömmen vidare

 

Men,

Utan min närvaro

Utan min medverkande

 

Och utan tid

 

Men,

Utan lek

Utan leende

 

Och på ett nytt försök till liv

 

Men,

Utan makt

Utan styre

 

Och inburen bakom gallrana på livstid

 

Men,

Utan någon sökande

Utan någon drömmande

 

Än mig själv och min trasiga själ




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-06-08 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP