Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LJUVA SOMMARTID - tanka

I sommarens sal

tapetserade väggar

med blommor och blad

taket målat blått och vitt

ljuder en fågelkonsert




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-09 17:59



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Väcker sommarminnen !
2020-06-12

  Rise Little One
Sommarens känslor finns i din poetiska penna.
2020-06-09

  ULJO
Underbara sommar
2020-06-09

  Onomatoprofet VIP
äntligen sommar!
2020-06-09

  Öknens Ros VIP
Ger somriga känslor.
2020-06-09

  Cikoria Blå VIP
Roligt med en tanka som.sommardikt!
2020-06-09

  Feliaxel VIP
Vår älskade sommar i dina ord
2020-06-09

  Niliboy
Härliga sommar, med regn å rusk å lite sval. Blir det så är jag glad för jag klarar inte stark värme!
2020-06-09

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text med sommarkänsla!
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP