Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinmållans sensationskänsla

Det blir faktiskt en liten
sensation på fingrarna
när man rensar bort Svinmålla
Speciellt när det är.
torrt törstande väder ute,
då känns det ännu mer.
När Mållans blad bryts mot dina hårt arbetande fingrar
blir det lite blött där.
Blött av liv, vatten,
mineraler, vitaminer och sånt.
Faktum är att Svinmållan
inte bara är ett ogräs, nej,
den är nyttigt att äta
och ger små sensationer.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-06-08 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner