Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet efter Corona står inte människan bi!

Det finns en volym!
Som bara är PÅ!
NU!
Och jag blir förundrad över att din volym på datorn är lägre nu än förr.
(När du lyssnar på musik)!
Vad menar jag med att något bara är PÅ!
Fokus ligger såklart på DET!
Fokus; Volym!
Volyminuös , numera är du en stor kvinna,
och...
Du dansade en latinamerikansk dans, men hur dansar man en sång?
Det krävs en dansare för det!
Dansare utan rang, men ändå proffesionell...
Någon som har känsla för musiken...
Inte alltid gestaltar vad som finns i musiken, ty det har man teater för...
Hur vilsen är jag inte nu?
Eller så har jag ALLDELES Rätt!
Hellre Alldeles Rätt, än alldeles Korrekt, ty det är bara PÅ; KORREKT!
Du var, är denna kvinna, ingen vet Tempus än...
Även om hoppet lever!
dU OCH DIN LATINAMERIKANSKA sÅNG!
Sång/Dans?
Är det så det stavas, eller uttrycks, när inga givna svar är givna, utan endast spekulerade kring!?

dU DRABBADES AV Corona!
Och nu ligger du på intensiven....
Har inte vaknat än...
Och allt som dina närmsta ringar, om du vore en ring på vattnet, som ger upphov till nya ringar..., är att göra; Spekulera;
Kommer du att vakna?
Kommer du att bli bättre?
Kommer du att vara den du var, till kynnet när du vaknat?
Ty hoppet står inte människan bi!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-06-08 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim