Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorrhjulet

JAG TRODDE HAN VAR ANNORLUNDA

FÖR HAN SA DET
HAN SA ATT JAG VAR HANS PRINSESSA?
FAST VI BARA PRATAT I EN DAG
SNART BOR VI IHOP, SA HAN
FÖR HAN HADE VÄNNER SOM GJORT SÅ

JAG SA ATT JAG VILLE TA DET LUGNT OCH
LÄRA KÄNNA HONOM
FÖRST
FÖR ÄVEN EN IDIOT LÄR SIG TILLSLUT

HAN SA ATT HAN RESPEKTERADE DET OCH ATT
DET INTE VAR NÅGON STRESS FÖR VI HADE HELA
LIVET FRAMFÖR OSS JU


JAG ÅKTE HEM TILL HONOM
MED FJÄRILAR I MAGEN OCH ROSENFÄRGADE KINDER
HAN VAR SNYGGARE ÄN VAD JAG KOM IHÅG

HAN PRATADE JÄTTEMYCKET OM SIG SJÄLV
HAN VAR DUKTIG
OCH JAG VAR IMPONERAD -
UTVALD

SEN SÅ SA HAN
TA PÅ DIG DEN HÄR, DINA JEANS SER OBEKVÄMA UT
OCH SLÄNGDE EN T-SHIRT TILL MIG
MEN VI VAR LIKA LÅNGA SÅ
JAG BLEV BARA MER OBEKVÄM

HAN SATT I ENA HÖRNET AV SOFFAN
SOM NU VAR EN SÄNG
FÖR KLOCKAN VAR MYCKET OCH
DET VAR VÄL LIKA BRA ATT JAG SOV DÄR?
VI SKULLE ÄTA FRUKOST PÅ BAGERIET DAGEN EFTER

JAG LA MIG NER
I ANDRA ÄNDAN
SKYLD
SÅ GOTT SOM DET GICK

SEN LA HAN SIG BAKOM MIG
OCH JAG LÅG SÅ LÅNGT UT PÅ KANTEN ATT JAG NÄSTAN TRILLADE NER
HAN LA HANDEN PÅ MIN HÖFT
OCH JAG SA ATT
JAG INTE VILLE GÖRA NÅGOT
FÖR JAG KÄNDE HONOM INTE
OCH JAG VILLE GÖRA SAKER ANNORLUNDA
DEN HÄR GÅNGEN

HAN SA
DET ÄR KLART, INGEN STRESS MIN PRINSESSA
VI HAR HELA LIVET PÅ OSS

HAN SMAKADE ÄCKLIGT NÄR HAN KYSSTE MIG
OCH LA HANDEN PÅ MITT BRÖST
JAG VILLE INTE
OCH HAN VISSTE DET

MEN HAN KNULLADE MIG ÄNDÅ




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alexandra Osthed
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-08 19:41



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej vad tragiskt stackars dej bra skrivet dock sorgligt du måste vara rädd om dej mvh
2020-06-10

  SatansSon VIP
äcklig kille. du skulle ej åkt hem till han.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Osthed
Alexandra Osthed