Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sinnevärlden


Tankarna om oss
fanns

finns att tillgå
fortfarande

leva genom
bli tröstad av

I generationer
lever någons ord

I dikten och i det
vi kallar verklighet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-08 20:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dikten finns alltid kvar
i alla eviga dar
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP