Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfyllelse

 

 

En stor varm hand

finns öppen för mig

När den sluter sig

är det runt min


En stor varm famn

tar emot min längtan

Min hand i din

hjärta intill hjärta

 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-09 02:41



Bookmark and Share


  Horace
yesyesyeseyes!

2020-11-23

    ej medlem längre
Så fint..
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP