Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ett endaste ögonblick!


Sammanfogade...

Där står du i min hall, väntar ödmjukt.
Kan jag inte slita min blick
Närvarande men ändå drömlikt
Jag svävar sakta intill dig
Kysser lätt din kind, känner den lätt
salta smaken av din hud
Nakna och sårbara vandrar våra
Fingertoppar över varandra
smeksamt, ömsint
Så vi smälter, formas om till nya
Individer. Blir till ett!
En androgyn skapelse kanske
Är det perfektion, eller något annat?!
Jag vet bara att du och jag är vi.
Tillsammans, i ett nytt universum.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-09 07:09



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och sensuell poesi. Vackert skrivet.
2020-07-09

  Lars Thorelli VIP
En androgyn skapelse att smälta samman med låter ganska bitterljuvt, eller är det själva lyriken som berör vårt inre, en genväg till ditt eget minne du skildrar så vackert?
2020-06-12

  Klint
vilken härlig känsla du förmedlar
minnen vaknar
2020-06-11

    ej medlem längre
Vibrerande ömsint!
2020-06-09

  Roger VIP
Sensuellt, elegant och kryddat med längtan efter en sammansmältning.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~