Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa magiska platser.


Resmål


De vackraste

resmålen

är

livets stora ögonblick.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-09 07:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så är det verkligen, underbar text i sin korthet
2020-11-06

  karenina VIP
Just så, tack för denna påminnelse
2020-09-27

  Öknens Ros VIP
Man måste inte resa till Långtbortistan för att uppleva detta.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP