Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt


efteråt
ser vi
det får ta tid




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-07 15:54



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Javisst!
2020-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt i kortform.
2020-08-08

    Max Poisé
Perspektivet är ”da shit”
2020-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP