Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går hem i natten

Går hem sent om natten
Byvägen
Knastret under skorna i gruset
Varje steg högljutt i natten

Den ljusa sommarnatten
Natten där dagens ljus dröjer sig kvar
Natten då morgonen tidigt gör sig påmind
Ljusare än såhär blir våra nätter inte

Jag har sällskap
Hör något rådjur i skogsbrynet
Korna i hagen vaknar till, bligar yrvaket
Ännu hörs ej morgonfåglarna

Det är släckt i husen
Några har fasadbelysning på eller gårdsbelysning
Andra någon fönsterlampa

Så stilla
Så oändligt stilla




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-06-09 08:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fin promenad.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB