Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sorgens mörka rum

Jag lägger mig för att vila i sorgens mörka rum
där nattens dimma bröla där sången den är stum

Sorgen fryser mina tårar
mitt hjärta ser sin höst

jag gråter kalla kårar över trycket i mitt bröst

Du finns inte här
din ande den har lämnat

du var mig kär det var för oss livet var ämnat

Över svarta vatten ska jag färdas i storm och böljande hav

jag vill inte räddas om jag drunknar vid din grav




Fri vers (Fri form) av Davinci76
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-09 12:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser din text och blir lite blank i ögonen!
Vet hur det är att vara i sorgens mörka rum.
2020-06-11

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat om stor sorg. "
Över svarta vatten ska jag färdas i storm " är fint uttryckt och mycket känsligt skrivet.
2020-06-11

  Sparvögat VIP
Så vemodigt, sorgtyngt men ändå vackert i hjärtats tunga rum...
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Davinci76