Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden vid dörren


Det står en katt som jamar bra vid dörren
Den stryker sakta längs vår vita karm
Letar sakligt efter skålens kras
Jag står kvar på mina fötter

Tre sorkar i en utmärkt rad
På edra platser
Säger jag




Fri vers (Fri form) av 100apor
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-09 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100apor
100apor

Mina favoriter
piano