Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt och Hjärtligt!

Det som är HJÄRTLIGT...
Hur HÄRLIGT är inte det?




Bunden vers av Mim
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-06-09 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim