Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och ni är allt


De nya barnen

ni bygger nytt
jordnära i kärlek
ett grundval till förändring

upplöser det gamla
släpper livet fri
utan värdering

förankrade i verkligheten
upphör striden
det naturliga inträder

Jag välkomnar er
kom och förändra
ni är vår nya tid

sanningens eld
värmer er inifrån
med hjärtat i centrum

utan vapen
ingriper ni i kärlek
allt blir närmare

ni är skapta
ur blå kristall
och förändrar världen

lär oss




Fri vers av Blåbäret
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-09 15:09



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det finns något oskyldigt i de yngre, som inte lärt sig ha dodla agendor och dubbla budskap. Det som sägs är det som menas oavsett och där har vi något att lära oss av och själva minnas.
2020-06-10

  Solstrale VIP
Fantastiskt bra!
2020-06-09

    tramp
Hmmm...

Så du menar att fjuniga och finniga unga pojkar som inte vet vad som är bak eller fram på en keps har något att lära ut ?
2020-06-09

  limerick VIP
Fin text som får den unga generationen att känna sig välkomna och älskade.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret